torsdag 31 maj 2012

Till festen för stor som liten

Till sommarens underbara fester så är den här skira sjalen ett klart val! Den är ljuvlig! En sjal i skir spets. Titta och njut! Fastnar du för den... Så självklart så hjälper vi dig att välja ett härligt garn.

http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/91035_low.pdf

 Här kommer en retroinspirerad sjal. En riktig klassiker från förr. Vacker och elegant och med stor " Vill ha faktor"... Titta på länken så förstår du vad jag menar med VILL HA!!! NU!!!
http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/5-34_low.pdf

Jag hittade även en underbar chanel inspirerad jacka. Den här modellen är virkad... Det är ett basplagg för många år framåt. Den fungerar väldigt bra istället för den lilla svarta kavajen och var därför noga när du väljer garn, så att du får en härlig färg. Vem har sagt att ett basplagg i din nya garderob nödvändigtvis måste vara svart? Det viktiga är ändå att du väljer en färg som du trivs med... För modellen är klassisk och passar till ALLT från jeans till den lilla svarta klänningen. I rosa är den en hit! Men lika väl i vitt, petroleum, sommar aktigt läcker i aprikos, turkos, mintgrönt... Ja, vilken är din favoritfärg? Titta på länken och bli inspirerad!
http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/14-02_low.pdf

Lilltrollet måse ju få följa med på sommarens alla härliga fester! Och vad är snyggare och coolare än virkade baby converse skor till det lilla charmtrollet! Det passar lika bra till tjejer som killar... Alla färger är tillåtna, converse finns i regnbågens ALLA färger!
http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/91034_low.pdf

Barbie vill ju också ha lite nytt i sin sommargarderob. Här har du lite roliga mönster som kan piffa till barbie... Självklart så har vi en himla massa roliga garner... prova gärna att sticka barbiekläder i candy silver eller guld. Det blir garanterat en succé. Vem kan motså en riktig gala klänning i riktig glittrigt metallgarn?

http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/90213_low.pdf


Här får du mönster på ett virkat hårband. Mönstret är från Järbo Garn... Och större tjejer kanske måste göra det lite längre... Men det är bara att prova sig fram... Hårbandet är i storlek barn... Och är du vuxen så får du kanske korrigera lite... Men det här hårbandet går att variera i det oändlige...Allt beroende på hur du vill dekorera det!

TILLBEHÖR
Resårband

FÖRKLARINGAR Öka 1 m = 2 fm i samma m. Minska 1 fm = 2 fm tills.

HÅRBAND Lägg upp 2 lm med virknål nr 3½, virka 3 fm i förtsa m. Virka 10 v fm, vänd varje v med 1 lm. Öka 1 fm i första och 1 fm

sista fm. Virka 10 v fm utan ökningar. Öka 1 fm i första m och 1 fm i sista m. Virka 10 v fm. Öka 1 fm i första m och 1 fm i

sista m. Virka 30 v fm. Minska 1 fm i först m och 1 fm i sista m. Virka 10 v fm. Minska 1 fm i första m och 1 fm i sista m.

Virka 10 v fm. Minska 1 fm i först m och 1 fm i sista m. Virka 10 v fm. Virka ihop de tre sista m till 1 fm. Drag igenom

tråden och fäst.
Montering: Sy fast ett kort resårband i varje ände (så att hårbandet sitter stadigare på huvudet).

Hoppas att du hittar något som du gillar!!!
Mvh

Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar