torsdag 31 maj 2012

Nytt hemma!

Här har jag hittat lite roliga inredningsdetaljer, som du kan piffa till hemmet med.

En del har hängt med ett tag, men de fungerar fortfarande lika bra och ger hemmet det där lilla extra.

 En pälskudde i soffan är ALLTID mysigt! Det finns hur många roliga pälsgarner som helst... och du ska välja det pälsgarn som DU tycker är roligt att arbeta med. Då går det fort att göra klart detta projekt!
http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/5-29_low.pdf

Här är ett till mönster på lyxiga pälskuddar. Jättefina att ha i soffan eller på sängen.  Men här är även ett mönster på spännande panelgardiner... De går mycket fort att göra och blir som ett smycke i ditt fönster? Nyfiken?! Bra! kolla in länken! De är läckra dessa annorlunda panelgardiner.
http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/9-25_low.pdf


Vad har du för inredningsstil där hemma? Här är lite mer västkustkänsla à la Amerika... Här är mönster på kuddar/stolskydd med engelsk/amerikansk västkust... Enkelt snyggt och stilrent. Titta och bli inspirerad att göra en ny kudde.
http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/6-28_low.pdf

Här är lite nytt till sommartorpet/sommarstugan... Till sommarställena blir man alltid inspirerad att göra nya och roliga saker. Här får du mönster på lite mer som förgyller sommaren i ditt sommarhus. Men ärligt! Det fungerar lika bra hemma i stan som ute på landet. Det enda som är... Det är ett himla roligt pyssel att knåpa ihop det hela. Men det går galant! Kika in på länken och se om det kan vara något för dig!
http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/91078_low.pdf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar